مدیریت آتش سوزی پس از زلزله(چکیده و مقدمه)
نوشته شده توسط : bamana

به گزارش پایگاه خبری بهداشت، ایمنی و محیط زیست "بامنا"؛

چکیده

کشور ایران دارای منابع غنی گاز طبیعی و شبکه گسترده ی لوله کشی گاز شهری است.اما متاسفانه، کشوری زلزله خیز نیز می باشد که هر ازچند سال ،شاهد وقوع زلزله ای  با خسارات سنگین جانی و مالی می باشیم .  با  در نظر گرفتن این موضوع،در  این مقاله به اهمیت کاربرد شیرهای قطع گاز در مقابـل زلزله و نقـش مـؤثری کـه مـی توانـد درجلوگیری از بحران حریق بعد از زلزله در کشورهایی  مانند ایران  کـه دارای شـبکه گازرسـانی هسـتند داشته باشد می پردازد  ،لزوم بررسی ایمنی سیستم انتقال گاز طبیعی و ارتقای سطح ایمنی آن در  راستای جلوگیری از وقوع حریق های مرتبط با زلزله را به وضوح مشخص می کند.
در این مقاله شرایط و گزینه های ممکن برای ارتقای وضعیت ایمنی سیستم انتقال گاز طبیعی در ارتباط با حریق های بوجود آمده به  دنبال وقوع زلزله ، مورد بحث قرار گرفته است. ابتدا مروری بر زلزله های اخیر امریکا و زلزله کوبه ژاپن انجام گرفته است. سپس،ارتباط بین عملکرد عناصر سیستم گازرسانی و حریق های ایجاد شده مرتبط با زلزله بررسی گردیده و نتایج حاصله با شرایط موجود در تاسیسات گازرسانی تهران بزرگ مقایسه شده است.

خطرات ایمنی ناشی از آسیب زلزله به سیستم انتقال گاز طبیعی

پیامد انتشار گاز طبیعی که شاخص ترین آنها،دو گزینه اول است، برای آسیب پذیری سیستم انتقال گاز طبیعی کافی است .ریسک از دست رفتن انسان ها در مواردی که آتش سوزی در ساختمانی روی دهد که آسیب دیده و فرو ریخته باشد،اما تخلیه نشده باشد،به مراتب شدید تر است. یکی دیگر از خطرات بالقوه در این زمینه ،بازسازی نامناسب خدمات گازی است (وجود نشتی کشف و یا تعمیر نشده)

ادامه مطلب





:: برچسب‌ها: آتش سوزی , ایمنی , ایمنی گاز , بهداشت، ایمنی و محیط زیست , بهداشت ایمنی و محیط زیست , حریق , زلزله , مدیریت آتش سوزی پس از زلزله , مدیریت زلزله , ,
:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 فروردين 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: